Projecte

Tots els Artistes Catalans Vius? és un projecte de recerca al voltant de la figura de l’artista contemporani. El format expositiu, acompanyat d’un seguit d’accions en paral.lel, té la voluntat d’obrir un procés de treball compartit amb diferents agents, entitats i associacions vinculades a la creació contemporània a Catalunya. La idea de cens provisional d’artistes es mostra com l’excusa per reactivar la reflexió sobre quin és el lloc dels creadors dins de la societat i la cultura i quins són els seus diferents rols i les seves actituds de treball.

 

El projecte té l’objectiu també de tornar a fer visible la multiplicitat d’agents que participen i fan possible aquesta xarxa i també per continuar posant en valor la fecunditat, la varietat i la complexitat de la producció cultural de les arts visuals i plàstiques a Catalunya, tot a partir del reconeixement simbòlic dels seus protagonistes.

 
Tots els Artistes Catalans Vius? es desplega en diferents parts, primer al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, moment el que el cens està obert a canvis i modificacions i després al M|A|C Espai a Can Palauet de Mataró, on es presenta tot el procés de treball i la documentació de l'elaboració del cens. A un lloc i a un altre es proposen un seguit d'accions i activitats en relació al projecte.
 
Aquest bloc vol ser l'espai on deixar una traça del procés, tot i que mentre el Cens provisional estigui obert el protagonisme recau en la llista exposada en els dos espais i també en les accions en parallel.
 
Museu de Pintura de Sant Pol de Mar,
del 20 de setembre al 21 de desembre de 2014
 
Espai M|A|C de Can Palauet de Mataró,
del 23 de gener a l'1 de març de 2015

 

 

Projecte
Projecte
Projecte
Projecte

 

logo museu sant pol Logo Ajuntament Sant Pol de Mar logo max logo ajuntament mataró logo dep cultura Amb la col·laboració de Mataró Ràdio, Vilaweb i Can Manyé Espai d’art d’Alella

 

.